Apareixen desenes d’ocells morts a prop de la petroquímica de Tarragona

Alguns testimonis apunten que hi havia "fortes olors" a l'indret on es van trobar les aus
Estornells mort a la C-31b
Estornells morts a la C-31b

Desenes d'estornells, que podrien arribar al centenar, han aparegut morts aquest diumenge a la tarda a l'autovia C-31b entre Salou i Tarragona, "vora el polígon sud de la petroquímica", segons ha publicat a Twitter el Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans-Ecologistes de Catalunya (GEPEC). En el mateix tuit, aquest col·lectiu assegura que en el lloc dels fets hi havia "testimonis parlant també de fortes olors".

En aquest context, el número d'Emergències 112 ha anunciat que efectius dels Agents Rurals de la Generalitat van desplaçar-se al lloc dels fets per prendre mostres dels animals morts per analitzar-les. El 112 afirma en un altre missatge a Twitter que van rebre un parell de trucades des del lloc i que les persones que les van fer "en ser preguntades, han dit que no percebien olor estranya com de producte químic o similar".

Es dona la circumstància que en aquest mateix polígon petroquímic de Tarragona ara fa un mes, el passat 14 de gener, va haver-hi l'explosió mortal a l'empresa Iqoxe que va provocar l'incendi d'un tanc d'òxid de propilè.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari