Jaume Roures fitxa Joaquim Forn

L’exconseller d’Interior sortirà de la presó per treballar al departament legal de Mediapro
Joaquim Forn
Joaquim Forn

Jaume Roures, l'administrador de Mediapro, ha anunciat aquest dilluns a Catalunya Ràdio que el seu conglomerat audiovisual incorpora l'exconseller d'Interior Joaquim Forn al departament legal com a especialista en dret públic, i que en aquesta etapa laboral es dedicarà específicament a la legislació europea sobre el sector.

Forn, condemnat pel Tribunal Suprem a 10 anys i mig de presó com a culpable d'un delicte de sedició pel seu paper en el procés, ha obtingut, com preveu l'article 100.2 del reglament penitenciari, el permís per sortir del centre de Lledoners durant 12 hores i mitja al dia cinc dies a la setmana, per poder treballar.

Roures, pal de paller de Mediapro, es va mostrar proper al govern de Carles Puigdemont durant la fase més calenta del procés. A banda d'acollir el centre de premsa oficial de l'1-O, on van comparèixer membres del govern com Oriol Junqueras, Jordi Turull i Raül Romeva, el seu conglomerat empresarial va ser l'amfitrió de l'aleshores vicepresident Junqueras als Estats Units.

Carles Puigdemont havia exhibit el 2017 la sintonia amb Mediapro quan va intervenir en la inauguració d'una exposició sobre el conglomerat empresarial, organitzada al Palau Robert. L'aleshores president de la Generalitat va elogiar Mediapro com "un referent internacional" i va recomanar visitar l'exposició.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari