Borràs fa la pilota a Puigdemont comparant-lo amb el futbolista Messi

La portaveu de Junts per Catalunya assegura que no va fraccionar contractes quan dirigia la ILC
Laura Borràs
Laura Borràs

La portaveu de Junts per Catalunya, Laura Borràs, esquitxada per l'escàndol de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), defuig el tema de la seva cada cop menys probable candidatura a la presidència de la Generalitat en una entrevista al diari Ara. Quan se li pregunta per la qüestió, Borràs aprofita per fer la pilota a l'expresident Carles Puigdemont, a qui idolatra, comparant-lo amb el jugador del FC Barcelona, Leo Messi. "I la resta estem a la seva disposició", afegeix.

Pel que fa als seus problemes judicials, Borràs assegura que no va fraccionar contractes quan dirigia la ILC, que és justament del que se l'acusa. Explica que va decidir no declarar voluntàriament al Suprem perquè era un "parany per intentar blanquejar unes diligències que no s'haurien hagut de produir mai".

Borràs ha insistit que la jutgessa no era competent per investigar-la i que s'ha produït una situació de "múltiple vulneració dels seus drets". A parer seu, aquesta investigació "està feta perquè afecti" el seu rol polític.

"Aquí hem trobat una persona que seria fantàstic que pogués ser culpable. Anem a veure quins delictes li trobem". Així ha resumit Borràs la causa contra ella per fraccionament de contractes.

Sobre el procés, ha opinat que "no hi ha alternativa al diàleg", però ha afegit que aquest ha de ser "de veritat".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides