Barcelona intenta esmorteir el cop del Mobile amb activitats paral·leles

L'Ajuntament ha encarregat l'organització de la Barcelona Oportunity Week i de la Barcelona Tech City
Reunió pel MWC a l'Ajuntament de Barcelona

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el primer tinent d'alcalde de la ciutat, Jaume Collboni, s'ha reunit aquest divendres amb responsables de diferents sectors econòmics de la ciutat per valorar l'afectació que pot provocar la suspensió del Mobile World Congress (MWC), amb l'argument que va donar la direcció del certament internacional de telefonia mòbil de l'epidèmia mundial de coronavirus, i que s'havia de celebrar a la capital catalana del 24 al 27 de febrer.

Jaume Collboni ha anunciat, a la sortida de la reunió, que l'ajuntament ha encarregat a l'empresa de capital públic i privat Turisme de Barcelona que organitzi un esdeveniment perquè es puguin seguir fent les activitats paral·leles previstes al voltant del MWC. Aquest certamen portarà el nom de Barcelona Oportunity Week, i implicarà als sectors hotelers, de la restauració i de la cultura de la ciutat.

També s'ha anunciat que l'ajuntament donarà suport a una trobada de mitjanes i petites empreses digitals que tenien previst participar del Mobile. Aquesta trobada portarà el nom de Barcelona Tech City i comptarà amb el suport econòmic del consistori barceloní. En aquest extrem, Collboni ha afirmat que creu que les aportacions de l'ajuntament al Barcelona Oportunity Week i al Barcelona Tech City no seran molt grans.

En aquest context, el president català Quim Torra, ha afirmat que la culpa de la suspensió del Mobile es deu a "l'epidèmia de la por, que la desinformació ha estès per tot arreu". Torra ha recordat que a Catalunya no s'ha diagnosticat cap cas de coronavirus fins a aquest moment i que el MWC ha estat víctima del "que coneixem com a infodèmia o epidèmia de la por".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides