Quin president falta al documental sobre Ronaldinho?

Ronaldinho

Ronaldinho, amb excepció feta de Leo Messi, segueix sent el futbolista del Barça amb major renom i admiració a tot el món. L'estrella brasilera va il·luminar i va marcar el renaixement de l'equip blaugrana la dècada anterior, a més de donar l'alternativa a Messi.

Avui no només és ambaixador del FC Barcelona sinó també el protagonista d'un documental sobre la seva vida i el seu pas pel Camp Nou. El dirigeixen dos prestigiosos directors, els anglesos Stuart i Andrew Douglas. En les seves obres sobre estrelles de l'esport destaca 'Strokes of genius', sobre dues llegendes vives del tenis com Rafa Nadal i Roger Federer.

La setmana passada, l'equip de producció i de gravació va passar per Barcelona per rodar imatges de Ronnie al Camp Nou i fer entrevistes amb la major part dels personatges que van compartir els millors dies de la vida de Ronaldinho i també de l'afició del Barça. Per homenatjar i fer més gran la llegenda de Ronaldinho no hi ha hagut picabaralles ni diferències. Pel plató han desfilat Joan LaportaSandro Rosell, així com els principals companys de Ronaldinho com Leo Messi, Carles Puyol i altres. L'únic que no va voler aparèixer en el documental va ser Josep Maria Bartomeu, al·legant que ell no va tenir cap pes específic en el seu fitxatge, ja que en aquells dies el seu càrrec era el de responsable de les seccions professionals.

En canvi, Josep Maria Bartomeu és qui li ha concedit el càrrec d'ambaixador i qui ha impulsat un multitudinari homenatge al Camp Nou a Ronaldinho que finalment s'ha fixat per a aquest estiu amb la participació de tot el primer equip. El president Bartomeu no ha volgut ser una presència anacrònica en un documental on, en tot cas, hagués sobrat la seva participació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides