Els Mossos registren la seu d’Ercros al polígon petroquímic de Tarragona

La investigació estaria centrada en l'activitat industrial de la companyia i res té a veure amb l'explosió d'IQOXE
Ercros

Els Mossos d'Esquadra han registrat aquest dimecres instal·lacions d'Ercros al polígon petroquímic de Tarragona, dins el terme municipal de Vila-seca, la seu de l'empresa a Barcelona i l'Ajuntament de Vila-seca.

Agents de la Unitat d'Investigació Criminal de la policia catalana i també de la Unitat Central d'Informàtica Forense del cos estan practicant aquests registres per ordre de la titular deL jutjat d'instrucció número 2 de Tarragona, en el marc d'una investigació centrada en l'activitat industrial de la companyia.

Segons diu ACN, a l'Ajuntament de Vila-seca els agents han registrat l'àrea de llicències i tresoreria.

En un comunicat, Ercros ha aclarit que "disposen de tots els permisos administratius, autoritzacions ambientals i estudis de seguretat preceptius".

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, explica que els mossos estan demanant documentació de l'empresa i que el consistori ho està facilitant "tot".

Tot i la proximitat d'Ercros amb l'empresa IQOXE, on el passat mes de gener una explosió va provocar tres morts i set ferits, fonts pròximes al cas han desvinculat els registres de la investigació que té oberta un altre jutjat de Tarragona sobre les causes d'aquest accident industrial mortal.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari