Qui promou un dinar d’homenatge a Jordi Pujol?

Núria de Gispert, acompanyada de Toni Castellà i Titon Laïlla

La cinquantena de consellers que van formar part dels governs presidits per Jordi Pujol, entre els anys 1980 i 2003, estan rebent aquests dies una trucada de Núria de Gispert per convocar-los a un dinar d'homenatge a l'expresident de la Generalitat. Aquesta trobada està prevista pel pròxim 27 de febrer, en un restaurant de Barcelona.

Segons ha pogut saber EL TRIANGLE, alguns dels convidats han refusat participar en aquesta trobada, ja que no guarden bon record de l'actuació de Jordi Pujol envers ells o estan molt decebuts per la confessió de l'expresident sobre la fortuna que amagava a Andorra. També n'hi ha que refusen compartir la taula amb altres consellers amb els quals van acabar malament.

Aquest dinar d'homenatge s'emmarca en la campanya que està en marxa per blanquejar la figura de Jordi Pujol i en la qual participa, de manera destacada, TV3, que ja l'ha fet aparèixer, sense solta ni volta, en dos programes sobre el Tercer Món i els Mossos d'Esquadra. En canvi, TV3 mai no ha fet cap reportatge en profunditat sobre els afers de corrupció i d'evasió fiscal que involucren la família Pujol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari