El programa ‘Tot es mou’ de TV3 li baixa el sou a Pilar Rahola

Els contractes dels col·laboradors del programa que dirigeix Helena Garcia Melero només s’han renovat fins a l’estiu i la continuïtat queda en l’aire
Rahola al 'Tot es mou' (TV3)

La majoria de les patums mediàtiques que intervenen en els programes de TV3 han vist reduïdes les seves remuneracions aquest 2020. Qui més n’ha patit les conseqüències és Pilar Rahola al Tot es mou. L’any passat va cobrar 52.500 euros per un contracte de 12 mesos, la qual cosa representa 4.375 euros mensuals. En canvi, el nou contracte per les seves col·laboracions és només per set mesos, i puja a 16.800 euros, xifra que suposa 2.400 euros mensuals. No se sap, perquè no s’ha fet mai pública i perquè la directora en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, es nega a facilitar la xifra, quant cobra Rahola per les seves intervencions al FAQs.

Empar Moliner, també col·laboradora del Tot es mou, va cobrar 44.000 euros l’any passat per dotze mesos d’“intervencions com a especialista en actualitat”. És a dir, uns 3.700 euros mensuals. En el contracte signat amb la CCMA pels set mesos de la temporada d’aquest programa de gener a juliol del 2020 la quantitat amb què se la retribueix és de 28.000 euros. Per tant, hi surt guanyant, perquè li toquen 4.000 euros cada mes. Moliner també ingressa uns 35.000 euros anuals per la “confecció d’escaletes, textos o guions i intervencions com a tertuliana al programa Catalunya Migdia de Catalunya Ràdio.

Sobta que els nous contractes firmats pels col·laboradors del programa que presenta Helena García Melero només arribin fins a l’estiu, cosa que fa pensar que la continuïtat del Tot es mou en antena no està garantida la temporada que ve.

(Visited 1.073 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari