Quin republicà celebra les derrotes del Barça?

Gabriel Rufián

El portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés de Madrid, Gabriel Rufián, no s'amaga de la seva afició perica i de les alegries que li provoquen les derrotes del Barça. Rufián va celebrar especialment quan el FC Barcelona va caure eliminat a la Copa del Rei en mans de l'Athletic de Bilbao a San Mamés. L'equip de Setién va resistir tot el partit, però un gol d'Iñaki Williams al minut 93 de partit, al tall ja de la pròrroga, va acabar amb la trajectòria de l'equip blaugrana en aquesta competició.

Rufián, que s'ha mostrat obertament seguidor de l'Espanyol, va expressar la seva alegria per l'eliminació del Barça festejant el gol de Williams a Twitter: "Iñaki @Williaaams45 sempre en el meu equip".

No han estat pocs els seguidors del Barça, entre ells molts seguidors també d'Esquerra Republicana, els que han aprofitat la mateixa xarxa social per criticar l'alegria de Rufián. L'actitud del dirigent republicà ha molestat, fins i tot, companys del partit, marcadament culers.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.