Quin republicà celebra les derrotes del Barça?

Gabriel Rufián

El portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés de Madrid, Gabriel Rufián, no s'amaga de la seva afició perica i de les alegries que li provoquen les derrotes del Barça. Rufián va celebrar especialment quan el FC Barcelona va caure eliminat a la Copa del Rei en mans de l'Athletic de Bilbao a San Mamés. L'equip de Setién va resistir tot el partit, però un gol d'Iñaki Williams al minut 93 de partit, al tall ja de la pròrroga, va acabar amb la trajectòria de l'equip blaugrana en aquesta competició.

Rufián, que s'ha mostrat obertament seguidor de l'Espanyol, va expressar la seva alegria per l'eliminació del Barça festejant el gol de Williams a Twitter: "Iñaki @Williaaams45 sempre en el meu equip".

No han estat pocs els seguidors del Barça, entre ells molts seguidors també d'Esquerra Republicana, els que han aprofitat la mateixa xarxa social per criticar l'alegria de Rufián. L'actitud del dirigent republicà ha molestat, fins i tot, companys del partit, marcadament culers.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides