Toc del Parlament a TV3 perquè informi del cas Pujol

Només JxCat s'absté sobre una proposta que constata que la televisió catalana no ha dedicat programes específics a l'escàndol de la família de l'expresident
Jordi Pujol

El Parlament de Catalunya ha aprovat una proposta de resolució plantejada pel PSC que constata que els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) no han dedicat programes específics als processos judicials que afecten l'expresident Jordi Pujol.

La mateixa resolució insta el govern català a prendre mesures "per a garantir el compliment de la missió de servei públic i el rigor informatiu que exigeix el llibre d'estil de la CCMA en les aparicions i tractament" de l'expresident a TV3 i Catalunya Ràdio.

En aquest sentit, la proposta de resolució, que ha rebut el vot favorable de tots els grups del Parlament excepte JxCat, que s'ha abstingut, especifica que els mitjans de la CCMA han de contextualitzar la informació i oferir "diferents elements de judici a la ciutadania", i remarca el fet que a Pujol se li va retirar el tractament de Molt Honorable, la pensió vitalícia i altres títols.

Jordi Pujol ha tornat a aparèixer enguany en dos programes sense parlar de l'afer pel qual es troba imputat ell, la seva esposa i els seus set fills, ni del cas del 3%, pel qual s'investiga el seu partit, Convergència. L'expresident va parlar al 30 minuts de TV3 sobre l'ajuda al desenvolupament i, aquesta setmana, ha reaparegut en un Sense ficció dedicat als Mossos d'Esquadra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari