Quin personatge mediàtic ha tancat l’accés públic al seu twitter?

El compte de twitter de Toni Soler ha deixat d'estar obert a tothom
El compte de twitter de Toni Soler ha deixat d'estar obert a tothom

Toni Soler. El propietari de ‘Minoria Absoluta’, la productora que realitza els programes ‘Polònia’ i ‘Està passant’ de TV3 acaba de tancar l’accés del públic al seu compte personal de twitter. No n’ha donat explicacions però feia mesos que Soler i els seus missatges a les xarxes socials protagonitzaven les sessions de control parlamentari de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). La seva presidenta en funcions, Núria Llorach, i el director de TV3, Vicent Sanchis, el defensaven públicament però li feien arribar el missatge que els seus comentaris incompleixen el Llibre d’Estil de la CCMA.

L’opció de Soler de deixar accedir a un compte seu a les xarxes socials només a les persones que cregui oportú té el precedent a TV3 de Jordi Eroles, el periodista que informa de les activitats del govern de la Generalitat i el seu president. Eroles va ‘privatitzar’ el seu compte d’Instagram després que EL TRIANGLE publiqués una foto que havia pujat a aquesta xarxa lluint un casquet amb la bandera estelada.

Que Soler hagi pres aquesta decisió no comporta que deixi de provocar polèmiques, que es poden seguir a la xarxa pels retuits de les persones que tenen accés al seu compte i en fan captures de pantalla. La més recent ha estat una picabaralla amb el fotògraf Jordi Borràs sobre la utilitat de la taula de diàleg entre el govern espanyol i el català per buscar una sortida a la crisi catalana.

Qui no ha tancat twitter a l’accés de tothom és el company de Toni Soler en la presentació de ‘Està passant’, Jair Domínguez. Sobre el nomenament de Salvador Illa com a ministre de Sanitat va escriure aquest missatge: “Salvador Illa ho tenia tot per ser ministre de Sanitat. Un tio absolutament innocu, amb grenyeta de secundari looser de peli francesa i ni puta idea de com funciona un hospital”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides