Puigneró retreu manca de valentia a Torrent

El conseller de Polítiques Digitals diu que la desunió d'ERC i JxCat al Parlament no ha existit al govern
Jordi Puigneró
Jordi Puigneró

Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat i un dels noms que sona com a candidat de JxCat, ha assenyalat el president del Parlament, Roger Torrent, quan ha manifestat en una entrevista a RAC1 que va trobar a faltar més valentia per part d'ell en tres moments d'aquesta legislatura.

Puigneró es referia a la investidura frustrada de Carles Puigdemont, la suspensió dels diputats independentistes que es trobaven llavors en presó provisional i la recent inhabilitació de Quim Torra com a diputat. El conseller troba que el Parlament "ha de protegir millor aquests embats".

"No estem desobeint", ha afegit sobre la discrepància entre ERC i JxCat, a més d'indicar que la línia de JxCat és obeir el Parlament i les urnes. També ha assegurat que la desunió entre les dues principals forces independentistes evidenciada al Parlament no s'ha traslladat al govern, que considera "molt cohesionat".

Segons el seu parer, la via és "governar i pressionar", "només pressionant s'aconsegueixen coses amb l'Estat espanyol", i Carles Puigdemont posa "l'Estat contra les cordes". En canvi, indica que ERC opta per "governar i esperar". D'altra banda, no s'ha descartat com a candidat de JxCat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides