Com acabarà la guerra pel poder a la Masia del Barça?

La Masia
La Masia

Les guerres intestines al Barça no havien conegut un conflicte tan personal i crispat com el que protagonitzen Xavi Martín, l'actual director de la Masia i el seu antecessor, Carles Folguera, a qui el nouvingut ha volgut defenestrar, sense èxit de moment, mitjançant atacs oberts i acusacions sobre la seva gestió.

No va ser, per descomptat, una bona idea col·locar a Xavi Martín al davant d'una institució tan important com ho és la Masia sense haver-ne recol·locat o delegat a Folguera a altres funcions en un altre àmbit del club, o fins i tot haver tramitat el seu acomiadament correctament si s'havia decidit prescindir dels seus serveis.

En qualsevol cas, amb l'arribada de Xavi Martín, un expert en màrqueting per suplir Carles Folguera, un pedagog procedent de l'àmbit de l'esport formatiu, les espurnes van saltar aviat. Fa un mes, en el punt més àlgid d'aquest enfrontament, Xavi Martín va aconseguir irrompre en plena reunió de Junta Directiva amb la intenció de soscavar el prestigi i la gestió de Folguera amb informes i dades financeres que haurien justificat, des del seu punt de vista, el seu adéu al club. Martín va venir a dir que es gastava massa en el manteniment de la Masia, per dir-ho suaument.

La Junta, però, no va entrar en aquest joc i, com és norma de la casa últimament, va decidir no intervenir, esperant que les aigües es calmessin. El que no esperava la directiva és que a l'última reunió de l'any el que irrompés fora Carles Folguera també amb documents i dades de rèplica que va qualificar de mentides i manipulacions les afirmacions de Xavi Martín, antic director de comunicació del club que va ser acomiadat per Sandro Rosell.

Per ara, aquest és un partit que sembla empatat a falta de la segona part, que promet ser prou interesant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides