Marta Rovira abomina d’un pacte postelectoral amb el PSC

La dirigent d'ERC afirma que "les eleccions no són la solució"
Marta Rovira

La secretaria general d'ERC, Marta Rovira, ha descartat rotundament la possibilitat que ERC pacti amb el PSC després de les pròximes eleccions al Parlament que el president català, Quim Torra, ha dit que convocarà un cop estiguin aprovats els pressupostos de la Generalitat. Des de Suïssa on es troba fugida de la Justícia, Rovira ha afirmat que "algú pensa que ERC, després d'aquestes eleccions, governarà amb (Miquel) Iceta? Un senyor que fa més de dos anys que no ha anat a veure els presos? Que quan em veig amb els seus ulls em veig com una delinqüent?".

En una entrevista a RAC1, Marta Rovira també ha carregat contra la decisió de Torra de trencar el govern de coalició amb ERC i convocar eleccions anticipades. Rovira ha afirmat que "les eleccions no són la solució. L'independentisme el que necessita és seure i parlar, parlar i parlar. I veure si hi ha punts d'acord".

La dirigent d'ERC també ha carregat contra Torra per com va gestionar el tema de la pancarta del balcó del Palau de la Generalitat i que l'ha portat a la seva inhabilitació com a diputat de la cambra catalana. Rovira denuncia que "cal fer una reflexió sobre el que és fer desobediència. El president Torra ho va fer de forma clarament individual", per afegir que "però si ha de ser una desobediència col·lectiva, ens hem d'asseure. Jo vaig haver de renunciar als meus drets polítics quan em vaig exiliar".

(Visited 36 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari