Dirigents del PP aconsellen a Pablo Casado que aposti pel diàleg a Catalunya

Consideren que l'etapa de la confrontació forma part del passat
Bou, Casado, Álvarez de Toledo i Fernández
Bou, Casado, Álvarez de Toledo i Fernández

El líder del PP, Pablo Casado, veu com cada cop hi ha més persones dins de la seva formació que li aconsellen que abandoni la confrontació amb l'independentisme i obri una finestra de diàleg.

No obstant això, a hores d'ara Casado es resisteix a aquest canvi. Les seves principals apostes, com Cayetana Álvarez de Toledo, són partidàries de seguir amb la duresa. A més, Casado també té en contra d'obrir una via de diàleg diversos sectors mediàtics, molt influents en el món del PP.

Però malgrat tot, sí que hi ha certs dirigents, alguns de catalans, però també d'altres llocs d'Espanya, que reclamen un canvi cap al centre. Tots ells creuen que els principals protagonistes de la unilateralitat ja estan complint les seves penes.

Aquests dirigents creuen que Vox i Ciutadans seguiran amb la duresa, però que la societat espanyola vol passar cap a un nou escenari, tal com recullen les últimes enquestes.

Ara per ara, Casado es manté en la mateixa línia de duresa cap a l'independentisme. Caldrà veure si la finestra de la taula de diàleg negociada entre el govern de Pedro Sánchez i Esquerra Republicana comença a tenir fruits. Pot ser el punt d'inflexió al PP de Casado, amb la victòria del sector que demana diàleg amb l'independentisme.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides