Quin periodista de TV3 defensa Torra?

El suport de Robirosa a Torra
El suport de Robirosa a Torra

El periodista esportiu Jordi Robirosa, un dels professionals dels mitjans públics catalans que s’ha alineat públicament amb la causa independentista, va publicar a Instagram a principis de mes un missatge de suport a Quim Torra, la continuïtat del qual com a president i com a diputat trontolla. De fet, ja s’ha oficialitzat que perd l’escó.

“Joaquim Torra, president de la Generalitat elegit democràticament pels catalans. Subvertir la voluntat del poble és propi de règims dictatorials, grossers”, ha piulat el periodista de TV3 en un missatge que ha conclòs amb l’etiqueta #democràcia.

Robirosa, conegut per dedicar-se a la cobertura del bàsquet, també ha usat Instagram per donar suport als dirigents del procés presos i exhibir el color groc, que consiera “símbol de la lluita contra la repressió”, i per escometre l'anterior ministra de Justícia, Dolores Delgado.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides