La Delegació de la Generalitat a Madrid obre la porta a actes crítics amb el procés

Gorka Knorr, que va substituir Ferran Mascarell en el càrrec el juliol, ha facilitat els locals de Blanquerna per la presentació de llibres proscrits per l’independentisme visceral
Jordi Xargayó, Juan Cruz y Albert Soler, en la Librería Blanquerna e
Jordi Xargayó, Juan Cruz y Albert Soler, en la Librería Blanquerna en Madrid

La Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid ha posat, els darrers dies, totes les facilitats perquè es presentessin a les seves dependències dos llibres molt crítics amb el procés independentista i el propi govern català. Es tracta del llibre Estàvem cansats de viure bé. L’altra cara del procés, del periodista gironí Albert Soler, que es va presentar el dimecres 22 de gener, i El complot de los desnortados, de l’exdiputat del PSC al Parlament de Catalunya Joan Ferran, que es va presentar ahir dilluns 27. Ambdós actes s’han fet a la Llibreria Blanquerna, que forma part dels locals de la delegació del govern català a Madrid.

Els responsables de les dues presentacions s’han mostrat molt satisfets amb el tracte que han rebut per part dels funcionaris de la Generalitat i del propi delegat, Gorka Knörr. Knörr, nascut a Tarragona però que va fer carrera política al País Basc, com a representant primer del PNB i després d’Eusko Alkartasuna, ha obert les portes de la institució a actes que se surten de la mera propaganda política processista des del seu nomenament pel càrrec, en substitució de Ferran Mascarell, el passat mes de juliol.

Knörr va ocupar el cinquè lloc de la candidatura de JxCat encabezada por Carles Puigdemont a les eleccions europees del 26 de maig de l’any passat. A les dues presentacions es van escoltar paraules molt gruixudes contra Puigdemont i, en general, contra la política processista duta a terme per JxCat els darrers temps. A la del llibre Estàvem cansats de viure bé hi van participar els periodistes Ramon de España, Juan Cruz i Jordi Xargayó, director de El Diari de Girona on escriu Soler, mentre que a la del llibre El complot de los desnortados hi va participar, entre d’altres, el regidor de l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, bèstia negra de l'independentisme.

Albert Soler ha presentat el seu llibre a vuit ciutats: Madrid, Barcelona, València, Girona, Banyoles, Granollers, Olot i Tarragona. I té previst fer-ho avui, 28 de gener, a Sabadell i el proper dijous a Cornellà. El 12 de febrer està prevista una nova presentació al FNAC de L'Illa Diagonal a Barcelona. Va per la cinquena edició.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides