La bancada de Cs a Torra: “Delinqüent!”

Torrent interromp el ple després d'atribuir calumnies a Lorena Roldán i als diputats taronges
Lorena Roldán
Lorena Roldán

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha interromput el ple d'aquest dilluns durant uns minuts perquè ha considerat calumniosa i impròpia del tracte institucional l'expressió "delinqüent", usada per la líder de Cs, Lorena Roldán, contra el president de la Generalitat, Quim Torra.

Roldán ha esgrimit la condemna per un delicte de desobediència dictada contra Torra per titllar-lo de delinqüent. Quan Torrent l'estava cridant a l'ordre, la bancada de Ciutadans ha cridat a cor "delinqüent!" reiteradament contra Torra, que en aquell moment no es trobava a l'hemicicle.

Després de cridar a l'ordre la bancada de Cs, Torrent ha optat per suspendre el ple uns minuts. A la represa, després que Torrent expliqués a petició de Roldán el motiu concret de la crida a l'ordre, la dirigent de Cs ha exigit respecte per a ella, indicat que a diferència de Torra és diputada, i ha criticat que Torrent vol "silenciar l'oposició" i que l'ha calumniat quan li ha atribuit calumnies contra Torra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides