Els lletrats del Parlament no tenen res més a dir sobre Torra

Consideren “política” la decisió de retirar o no l’escó del president
Quim Torra
Quim Torra

Els lletrats del Parlament de Catalunya mantenen el que van escriure en el seu informe sobre la possible retirada de l’escó del president català, Quim Torra, i no tenen previst tornar a pronunciar-se sobre la qüestió en un altre informe, que només els podrien encarregar la Mesa de la cambra o el seu president, Roger Torrent.

El Periódico, citant fonts jurídiques de la cambra, publica que en l’ordre del dia de la reunió ordinària dels lletrats d’aquest divendres no figura l’elaboració d’un nou informe. A més, aquestes fonts, segons l’ACN, consideren que la decisió de retirar l’escó o no l’escó a Torra és “política”.

Els lletrats del Parlament van emetre un informe on assenyalaven que la Junta Electoral Central no era competent per retirar l'escó a Torra, capacitat que atribuïen a una sentència ferma, i que encara que ho fos, el president podia conservar el seu càrrec malgrat no ser diputat. La Mesa de la cambra catalana va optar per mantenir Torra com a diputat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides