L’aigua del Ter inunda Girona pel temporal Gloria

Reprodueix vídeo

El riu Ter s'ha desbordat aquest matí a diferents barris de Girona, provocant l'afectació del trànsit i la inundació de cases i garatges. Els barris més afectats són el de Pedret i Pont Major. De fet, diferents municipis de la llera de riu estan decretant el confinament dels veïns davant la crescuda del riu arran del desembassament del pantà de Susqueda.

Des de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) s'està fent un seguiment de les crescudes dels rius Tordera, Muga, Fluvià, Ter, Onyar, Daró, Besòs, Llobregat i Siurana. A la capital gironina, la policia municipal ha tallat la carretera de Palamós en els dos sentits de la marxa, i manté la fase d'emergència del Pla de Protecció Civil municipal tal com ha decidit el Comitè d'Emergències de l'Ajuntament.

Per altra banda, els Bombers de la Generalitat ja han confirmat tres persones desaparegudes pel temporal Gloria a Catalunya. Els desapareguts són el tripulant d'un mercant a Palamós, un home que ha desaparegut a Jorba i un altre que ha desaparegut a Cabacés (Tarragona).

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides