Qui posa d’acord ‘indepes’ enfrontats?

Josep Lluís Trapero
Josep Lluís Trapero

El major dels Mossos Josep Lluís Trapero, per les seves respostes a l’Audiència Nacional, rep crítiques de figures mediàtiques que representen visions oposades del que ha de fer el moviment independentista.

L’excandidat a l’alcaldia de Barcelona Jordi Graupera, exponent de l’unilateralisme, ha piulat que el fet que Trapero “vagi a la presó és una injustícia brutal amb un servidor públic intatxable per l’Estat. Dit això, Trapero va tenir una oportunitat per intentar lliurar-se [sic] d’aquesta injustícia, i ara es demostra que era el contrari de preparar la detenció del Govern”.

Enfrontat a la visió que Graupera té del moviment independentista hi ha ERC, la formació partidària d’”eixamplar la base” que ha facilitat la investidura de Pedro Sánchez. 

Un dels opinadors afins al partit que lidera Oriol Junqueras, l’editor Eduard Voltas (ex-alt càrrec del govern tripartit per part d’ERC), no ha paït bé el posicionament de qui va ser el principal responsable policial dels Mossos, del qual havia elogiat la professionalitat.

Voltas ha manifestat ara que si Trapero “titlla de «barbaritat» les accions dels polítics independentistes perquè ho pensa, malament, perquè un policia no ha d’expressar mai opinions polítiques. Si ho fa per caure bé al Tribunal, malament també, perquè un policia no ha d’expressar mai opinions polítiques”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides