Busquen un home que pot haver caigut al riu per la borrasca ‘Gloria’

El temporal registra quatre morts a tot l'Estat i un ferit a Cornellà
El temporal 'Gloria' al seu pas pel Port de la Selva

Arbres caiguts i mobiliari urbà fet malbé pels efectes del temporal 'Gloria' al pas per Catalunya. Són algunes de les imatges que proporciona la tempesta, a banda de les fortes onades a la costa i les nevades a les comarques del sud i del nord, on no són gens habituals que les precipitacions caiguin en forma de neu.

Els Mossos d'Esquadra estan buscant a la desembocadura del riu Besòs a un home que suposadament ha caigut a l'aigua des de l'espigó arran de les ratxes de vent que assoten la zona amb l'arribada de la borrasca 'Gloria'. Un testimoni ha trucat a la policia de la Generalitat cap a les 15.30 hores per alertar que havia vist caure una persona al riu al terme municipal de Sant Adrià de Besòs.

Els Mossos han activat a la unitat aquàtica per rastrejar la zona i Salvament Marítim ha posat en marxa un helicòpter i una embarcació per tractar de trobar a aquesta persona. També han treballat en el terreny dels Grups d'Actuacions Especials (Grae) dels Bombers de la Generalitat. La recerca s'ha suspès quan s'ha fet de nit i demà dimarts al matí es reactivaran les tasques de rescat, segons ha informat.

A Cornellà, una persona ha resultat ferida greu a causa d'una contusió que ha sofert en el marc d'una de les fortes ventades del temporal Gloria, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El ferit ha estat traslladat a l'hospital amb un traumatisme cranioencefàlic.

La borrasca 'Gloria', que ha escombrat gran part de la península amb pluja, neu i fort vent, ha fet, fins ara, quarte morts. Una de les víctimes és una dona sense sostre que ha mort d'hipotèrmia a Gandia després de rebutjar passar la nit en un alberg, segons han informat fonts municipals. També ha mort un home de 64 anys a la població de Pedro Bernardo, a Àvila, quan li ha caigut una teula al cap a causa del fort vent mentre treballava a l'hort. I a Astúries, un home de 44 anys també ha mort aquest diumenge després de ser atropellat mentre posava cadenes al cotxe al port de San Isidro. Finalment, El cadàver d'un veí de Moixent, a la Comunitat Valenciana, ha estat trobat amb signes d'hipotèrmia en un paratge natural pròxim al municipi.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari