Torra i Buch fan costat a Trapero a través de Twitter

També sindicats professionals dels Mossos defensen el qui va ser el seu cap
al Major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, a la seu e l'Audiència Na
L'exnúmero dos d'Interior, Cèsar Puig; l'exdirector General de la Policia, Pere Soler; la intendent Teresa Laplana i el Major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, a la seu de l'Audiència Nacional de San Fernando de Henares.

El president català, Quim Torra, ha publicat un missatge a Twitter de suport al major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, i a la cúpula de la policia catalana durant el 2017 coincidint amb l'inici del judici contra ells a l'Audiència Nacional. Quim Torra ha piulat: "Avui comença el judici a la cúpula del Departament d'Interior i dels Mossos del 2017. Tot el meu suport a tots els processats. La justícia s'acabarà imposant a la venjança".

L'actual conseller d'Interior, Miquel Buch, també ha publicat un missatge a Twitter en el qual diu: "Avui comença el judici contra el Major Trapero, el Secretari General Cèsar Puig, el Director de la Policia Soler Campins i la Intendent Laplana. Tinc plena confiança en ells i la feina que van fer, sempre actuant amb absoluta correcció i professionalitat".

El Sindicat de Comandaments de l'Escala Intermèdia dels Mossos (SEIME-FEPOL) diu, també a les xarxes socials, que: "Avui no jutjaran al Major o la Intendenta. Jutjaran l'actuació d'una policia democràtica, moderna, i de futur. L'exemplar resolució que es va demostrar en els atemptats del 17A i alguns no perdonen. El nostre suport al Major Trapero, la Intendenta Laplana i tot el CME".

I el Sindicat de Comandaments de Mossos d'Esquadra (SICME) ha publicat un missatge a Twitter que diu: "A partir d'avui, i com hem fet durant els darrers dos anys, estarem donant suport al major Trapero i la intendenta Laplana. Esperem que es faci justícia i que la seva integritat i professionalitat tinguin com a resultats l'absolució".

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides