Junqueras: “I una puta merda”

El líder d'ERC respon irat quan li pregunten si van enganyar "prometent una independència impossible"
Oriol Junqueras
Oriol Junqueras

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, s'ha mostrat contundent en una entrevista a 'El País' que l'ha entrevistat a la presó de Lledoners i que el mitjà publica aquest dissabte. Fins al punt en què Junqueras no amaga la seva indignació quan li pregunten si els polítics van enganyar els catalans "prometent una independència impossible". Irat, Junqueras respon: "I una merda. I una puta merda. Vam dir la veritat: que el procés havia de finalitzar amb la independència. Això es va impedir amb pallisses, presó, destituint governs i tancant parlaments".

L'exvicepresident també respon preguntes sobre la via unilateral. En aquest sentit, diu que qui va imposar aquesta via va ser l'Estat negant-se a tot. "Qualsevol procés complex ha de ser necessàriament multilateral. I en aquest cas requereix de les institucions polítiques catalanes, espanyoles, europees i internacionals, de les empreses privades, i de tenir els suports suficients".

D'altra banda, Junqueras condiciona el suport als pressupostos de l'Estat als resultats de la mesa de diàleg.

El màxim dirigent d'ERC aprofita l'entrevista per enviar alguns missatges als socialistes catalans: "Els partits amb qui hem negociat segueixen mostrant dosis d'inhumanitat al·lucinants: saben que som innocents i segueixen callant. Els socialistes catalans han aplaudit la presó d'innocents". Més endavant, Junqueras insisteix: "Serà un plaer creuar-me amb els socialistes catalans quan surti d'aquí i veure si aguanten les nostres mirades".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides