L’ANC obeeix el jutge i tanca el cercador d’empreses

L'acció de Foment del Treball als tribunals atura la campanya Consum Estratègic
Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC
Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha aparcat la seva campanya Consum Estratègic, com li va ordenar el Jutjat Mercantil número 11 de Barcelona el desembre, després que la patronal Foment del Treball hagi ingressat els 50.000 euros requerits pel tribunal per activar l'adopció de mesures cautelars, publica La Vanguardia.

L'ANC ha comunicat als seus associats que temporalment es veu obligada a tancar el cercador web d'empreses, que ha deixat d'estar disponible aquest dimecres, i a abstenir-se de tota acció pública relacionada amb aquesta campanya.

Aquesta plataforma independentista va justificar Consum Estratègic com una campanya informativa de consum responsable i la seva presidenta, Elisenda Paluzie, va defensar-la argüint que promou la competència.

Però Foment del Treball va denunciar-la perquè entén que es tracta d'un boicot i d'una iniciativa de competència deslleial contra empreses no partidàries de la independència, un parer que comparteix el Jutjat Mercantil 11.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides