Albiach afirma que Torra passarà a la història com el pitjor president

Els comuns no tanquen la porta a un nou tripartit d'esquerres al govern de la Generalitat de Catalunya
Jéssica Albiach a la Cadena SER
Jéssica Albiach a la Cadena SER

La presidenta del grup parlamentari Catalunya en Comú Podem a la cambra catalana, Jéssica Albiach, ha afirmat que Quim Torra "segurament passarà a la història com el pitjor president de la Generalitat". En declaracions a la Cadena SER, Albiach ha afirmat que "Catalunya es mereix un president o presidenta que realment estigui per les preocupacions de la ciutadania i que vagi més enllà de la gesticulació".

La dirigent dels comuns ha lamentat que "ja està bé de simbolismes, ja està bé de tenir un president que fa de portaveu o president de l'ANC (Assemblea NAcional Catalana) en lloc de president de Catalunya, i que per tant estigui resolent o buscant mecanismes per resoldre el conflicte entre Catalunya i Espanya".

En aquest context, preguntada si els comuns estan intentant configurar un nou tripartit d'esquerres amb ERC i el PSC, Albiach ha afirmat que "nosaltres estem parlant amb tots els actors d'aquest pack de desbloqueig" i que "en aquest pack de desbloqueig estan els pressupostos, està el govern de coalició progressista a l'Estat, i nosaltres també treballem per aquest escenari que es pugui obrir en aquesta nova etapa al govern de la Generalitat".

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari