Albiach afirma que Torra passarà a la història com el pitjor president

Els comuns no tanquen la porta a un nou tripartit d'esquerres al govern de la Generalitat de Catalunya
Jéssica Albiach a la Cadena SER
Jéssica Albiach a la Cadena SER

La presidenta del grup parlamentari Catalunya en Comú Podem a la cambra catalana, Jéssica Albiach, ha afirmat que Quim Torra "segurament passarà a la història com el pitjor president de la Generalitat". En declaracions a la Cadena SER, Albiach ha afirmat que "Catalunya es mereix un president o presidenta que realment estigui per les preocupacions de la ciutadania i que vagi més enllà de la gesticulació".

La dirigent dels comuns ha lamentat que "ja està bé de simbolismes, ja està bé de tenir un president que fa de portaveu o president de l'ANC (Assemblea NAcional Catalana) en lloc de president de Catalunya, i que per tant estigui resolent o buscant mecanismes per resoldre el conflicte entre Catalunya i Espanya".

En aquest context, preguntada si els comuns estan intentant configurar un nou tripartit d'esquerres amb ERC i el PSC, Albiach ha afirmat que "nosaltres estem parlant amb tots els actors d'aquest pack de desbloqueig" i que "en aquest pack de desbloqueig estan els pressupostos, està el govern de coalició progressista a l'Estat, i nosaltres també treballem per aquest escenari que es pugui obrir en aquesta nova etapa al govern de la Generalitat".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides