Com ha indignat Catalunya Ràdio els puigdemontistes?

Catalunya Informació ha tratado a Pere Aragonés de "presidente en fu
Catalunya Informació ha tratado a Pere Aragonés de "presidente en funciones"

Catalunya Informació, la radiofórmula informativa de Catalunya Ràdio, s'ha referit al vicepresident del govern català, Pere Aragonès, com a "President en funcions" durant la cobertura informativa que ha realitzat a Twitter sobre l'explosió en una empresa química de Tarragona.

"Pere Aragonès, President en funcions, va cap a Tarragona per seguir de prop l'explosió en una empresa de la petroquímica. De moment no hi consten ferits", ha piulat Catalunya Informació aquest dimarts.

El tuit ha provocat una cataracta de comentaris negatius: recordatoris que el president és Quim Torra i que havia viatjat a la zona, peticions de correcció i de disculpes, queixes de manipulació i de desinformació, referències despectives contra ERC i Aragonès…

Ara que Torra (que, segons el plantejament inicial del processisme, custodiava la cadira de Carles Puigdemont) afronta la pèrdua de la presidència per una inhabilitació, els nervis del puigdemontisme no estan per a bromes. Menys encara si es diu que la presidència se l'emporta un dirigent d'ERC.

Abans d'aquest tuit, Ciutadans, el principal partit de l'oposició al govern de JxCat i ERC, havia començat l'any tractant Torra, per boca de Lorena Roldán, d'"expresident", i reclamant-li la convocatòria electoral. Torra ha declarat a Ràdio 4 que si és condemnat per sentència ferma i el Parlament l'acata, "segurament estaríem uns mesos en funcions i hi hauria eleccions".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides