Tarragona exigeix un major control al Govern per evitar més explosions

Milers de persones s'han concentrat a la plaça de la Font per reclamar més seguretat en el complex petroquímic
Manifestació a Tarragona per protestar contra la inseguretat al complex petroquímic

Milers de persones s'han concentrat a la plaça de la Font de Tarragona per a exigir a l'administració que es responsabilitzi de la gestió del complex petroquímic i no es repeteixin accidents com el d'ahir.

Quan la gent ja estava concentrada a la plaça, s'ha conegut la notícia de la tercera mort i s'ha guardat un minut de silenci. La manifestació també s'ha dirigit fins a la seu de l'Associació Empresarial Química de Tarragona en mostra de protesta.

"Sortim al carrer a denunciar les empreses contaminants i exigir a la Generalitat mesures de regulació, control i una nova legislació", diu la plataforma Cel Obert, convocant de la concentració.

Molts dels concentrats portaven màscares anti gas, en protesta a la contaminació atmosfèrica que provoquen les empreses químiques, segons que denuncien algunes entitats. "Volem saber què respirem" és un dels càntics que més s'ha escoltat en la concentració.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides