Qui s’avança a Colau en el control dels patinets elèctrics?

Ada Colau
Ada Colau

L'ús de patinets elèctrics a les ciutats és cada vegada més usual. L'Hospitalet de Llobregat, liderat per Núria Marín, ja ha iniciat una actuació informativa i "sancionadora" contra el mal ús d'aquest enginy. Mentrestant, a Barcelona, Ada Colau encara no ha pres una decisió definitiva sobre com regular aquest mitjà de transport, que està substituint a la bicicleta.

A l'Hospitalet, la Guàrdia Urbana ha començat pels districtes de Collblanc i la Torrassa, però en les properes setmanes ho ampliarà a tota la ciutat. Durant l'any passat, l'Hospitalet va registrat 50 accidents causats pels patinets elèctrics, alguns dels quals arriben a velocitats de més de 50 quilòmetres per hora.

D'aquesta manera, les sancions seran entre 80 i 200 euros per incompliments d'alguns preceptes, com els referents a anar per les voreres, parlar per telèfon, portar auriculars i que l’ús sigui unipersonal. En aquest últim cas, cada cop és més sovintejat que un parell de persones vagin en el patinet, encara que només sigui per una sola.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides