Un mort en ensorrar-se un edifici a causa de l’onada expansiva de l’esclat

Almenys hi ha sis persones ferides, una d'elles en estat molt greu, i un desaparegut
L'empresa petroquímica de Tarragona després de l'explosió

L’explosió que ha sacsejat Tarragona aquest dimarts a la tarda podria haver provocat un mort al barri de Torreforta després que l'edifici on era s'hagi ensorrat suposadament per l'onada expansiva de l'explosió a una de les plantes petroquímiques del polígon sud.

Segons apunten les primeres informacions, la deflagració s'ha produït a la planta petroquímica de la Canonja, que delimita amb Vila-Seca, concretament al polígon sud. Les instal·lacions on s'ha produït l'explosió pertanyen a l'empresa IQOXE.

Ara com ara hi ha almenys sis persones ferides, una d'elles greu, i una persona desapareguda, segons el SEM. Tal com detalla Interior, no consten de moment més víctimes mortals.

Protecció Civil recomana a la ciutadania que visqui prop de la zona de l'explosió que es confini preventivament fins a saber l'abast de l'accident químic. A la fàbrica hi ha productes químics amb els quals no és recomanable entrar en contacte. No obstant això, de moment no s'ha detectat contaminació a la zona i els bombers no estan evacuant.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides