Qui acusa de masclistes els crítics d’influencers ‘indepes’ com Mireia Boya?

Agustí Colomines
Agustí Colomines

La mateixa Mireia Boya i Agustí Colomines, l'ideòleg del procés, exdirector de la fundació CatDem i exdirector de l'Escola d'Administració Pública de la Generalitat durant el mandat de Carles Puigdemont.

Un recent article on l'exdiputada de la CUP advocava per l'estratègia del "com pitjor, millor", ha desfermat una onada de reaccions, entre les quals ha destacat la del periodista Antonio Maestre, que li ha dedicat un grapat de piulades i un article contra la seva postura i la de la CUP.

Durant una enganxada a Twitter, Boya ha dit que Maestre l'havia amenaçat des d'una "posició de poder patriarcal", tot i que el periodista de La Marea no havia proferit cap expressió en clau masclista, sinó que acabava d'alertar Boya que si el seguia acusant de "blanquejar muntatges policials", la podria denunciar ("al final me vas a pagar tú").

La periodista Marta Roqueta, per la seva part, ha atribuït a Maestre intents de vexacions contra Boya, a més d'assegurar que ella havia també n'havia patit a Twitter de part de l'exsenador de Podemos Óscar Guardingo i de l'usuari que piula sota l'àlies Oriol Güell i Puig, tots ells crítics amb el procés.

"Masclistes amb pell de progres", els ha descrit Colomines, però quan Güell li ha demanat que justifiqués l'etiqueta, Colomines ha respost que "assetjar les dones independentistes" és "una pràctica habitual", que "les interessades" l'assenyalen, i que "tots els assetjadors masclistes diuen no ser-ho". Tampoc Roqueta ha demostrat les seves acusacions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides