Què ha contestat Sanchis als treballadors de TV3 que li demanen explicacions pels darrers escàndols?

Quim Torra i Laura Borràs s'abracen al plató del programa FAQs de TV3

Que s’ho prenguin amb calma. Que té molta feina i ha proposat de veure's amb els seus representants aquest dilluns, un cop s’hagi emès un nou programa del FAQs i el polèmic documental en què apareix l’ex-president de la Generalitat Jordi Pujol parlant sobre la campanya que demanava el 0,7% del PIB per la cooperació internacional i que va tenir lloc ara fa 25 anys. El comitè d’empresa i els comitès professionals de programes i informatius de TV3 van demanar una reunió amb el director de la televisió pública, Vicent Sanchis, perquè els donès explicacions per l’assalt d’un grup de diputats i polítics de JxCAT del plató de TV3 per abraçar el president de la Generalitat, Quim Torra, que estava sent entrevistat i per l’aparició de l’ex-president de la Generalitat en el documental que recorda l’acampada per demanar més ajut per a la cooperació internacional.

El primer incident es va conèixer perquè la portaveu del grup de diputats de JxCAT al Congrés, Laura Borràs, va exhibir a twitter quatre fotografies de la seva presència a les dependències de TV3 i al propi plató on s’estava emetent el programa. A les fotografies se la veia a ella i a la també diputada Miriam Nogueras abraçant-se amb Torra davant la presentadora, Cristina Puig, que semblava una mica incòmoda davant la situació. L’acció dels dirigents de JxCAT es va produir en un descans per publicitat i això li va semblar suficient a Borràs per justificar la seva presència no demanada al plató. En total van ser deu persones les que es van presentar a TV3 per donar suport al president de la Generalitat davant la inhabilitació a la qual l’ha condemnat la Junta Electoral Central.

L’altre motiu de queixa dels treballadors de TV3 és la inclusió de Pujol en el documental esmentat que va emetre el programa ’30 minuts’ aquest diumenge 12 de gener. En la promoció del documental, TV3 va anunciar a través d’un tuit que “comptarem amb la participació de Jordi Pujol, que trenca un llarg silenci mediàtic per parlar del 0,7%”. Després de l’escàndol polític i de les queixes dels propis treballadors de la casa, Sanchis va decidir eliminar el tuit però la presència de Pujol al documental es va mantenir.

Pel que fa al FAQs va mantenir, dissabte, la seva línia habitual de propaganda processista, amb entrevistes,entre d’altres, a l’advocat de l’ex-consellera d’Ensenyament Clara Ponsati, que va marxar a Escòcia després de la proclamació de la independència, i al jutge Santi Vidal, inhabilitat durant tres anys per haver redactat una Constitució de la Catalunya independent.

Aquí no ha passat res.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides