El president del Parlament diu que Torra continua sent diputat

Torrent al·lega que la JEC no té competències per inhabilitar el president català
Roger Torrent

El president del Parlament, Roger Torrent, afirma que el president català, Quim Torra, continua sent diputat de la cambra catalana i que així li ho ha comunicat a ell mateix, en resposta a la decisió del Suprem de mantenir la inhabilitació de Torra dictada per la Junta Electoral Central (JEC).

En un missatge a Twitter, Torrent afirma que "el Reglament del Parlament no preveu la inelegibilitat sobrevinguda com a causa de pèrdua de la condició de diputat". Torrent afegeix que "la JEC no és un òrgan competent per adoptar aquesta decisió".

El president de la cambra catalana acaba el seu missatge a les xarxes socials dient que "acabo de parlar amb el MHP Quim Torra i Pla per confirmar-li que continua sent diputat".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides