“Lorena Roldán no aixeca el cap, i ella ho sap”

La candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat podria acabar no sent Lorena Roldán. Segons expliquen alguns dirigents de la cúpula a Catalunya propers a la líder de la formació a l’Estat, Inés Arrimadas, el partit està descontent amb els resultats que està donant de moment l’operació de posar-la al capdavant.

Lorena Roldán va ser ungida amb el suport de tots els tòtems de Cs de Catalunya i de l’estructura espanyola. Fruit d’això, va guanyar una mena de pseudoprimàries sense competència real. Però a hores d’ara, “Lorena no aixeca el cap, i ella ho sap”, en paraules d’un dirigent de Cs. És per això que des de l’executiva estatal comencen a plantejar què passaria si ella renunciés, perquè s’opta per un altre nom. De moment, aguanten amb Roldán.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides