“No sé què hem vingut a fer aquí”

El president de la Generalitat, Quim Torra, va demanar la convocatòria d’un ple extraordinari al Parlament després de saber-se que la JEC l’inhabilitava. L’expectació sobre les intencions del president amb la convocatòria van créixer en les poques hores que van separar l’anunci de la celebració del ple. Finalment, només va servir per aprovar una proposta de resolució de suport a Torra i criticant la JEC.

Al sortir, molts diputats independentistes –la majoria de ­JxCat– admetien la seva decepció i no entenien res. “No sé què hem vingut a fer aquí. Per a això, no calia fotre enlaire un cap de setmana als treballadors del Parlament”, comentava un diputat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides