Els treballadors de TV3 denuncien que el mitjà està al servei de Torra i Pujol

Els professionals demanen l'aplicació de la reforma de la llei de la CCMA per a despolititzar la televisió
Quim Torra
Quim Torra

Els treballadors de TV3, a través del comitè d'empresa i els comitès professionals, han enviat un comunicat al director de la televisió pública catalana, Vicent Sanchis, en la qual es queixen que s'ha posat el mitjà al servei de Quim Torra i Jordi Pujol, segons avança Crónica Global i que ha confirmat EL TRIANGLE.

La queixa arriba després de la participació del president català Quim Torra al programa FAQs durant la qual van irrompre al plató diputats de JxCat per abraçar el president català poc després que el Parlament s'hagués posicionat contra la seva inhabilitació.

L'altre element que ha portat a la queixa dels professionals de la televisió de la Generalitat ha estat l'anunci de l'aparició de l'expresident català Jordi Pujol en el programa 30 minuts per parlar del 0,7% per a la cooperació internacional.

Els professionals de la televisió pública catalana exigeixen que s'apliqui la reforma de la llei de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que pretén despolititzar la gestió dels mitjans públics de la Generalitat, una llei que va ser aprovada pel Parlament a l'octubre de l'any passat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides