Sánchez li dedica set minuts per telèfon a Torra

El president del govern central emplaça al català per a després de la formació del nou executiu
Sánchez i Torra

Aquest dijous, el president del govern central, Pedro Sánchez, ha trucat per telèfon al president català, Quim Torra, i en una conversa que ha durat uns set minuts li ha dit que vol recomençar i reprendre el diàleg entre el govern central i el de la Generalitat.

Pedro Sánchez també ha dit a Torra que té la voluntat sincera d'intentar arreglar el conflicte polític a Catalunya, segons han publicat en un comunicat des de la presidència del govern central.

En la trucada que s'ha fet a les 9.30h del matí d'aquest dijous, Sánchez ha convocat Torra a una reunió un cop estigui tancada la formació del nou executiu del govern central. En la conversa, Torra ha fet arribar a Sánchez el seu interès en el fet que la trobada serveixi per encarrilar la mesa de negociació entre els dos executius.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides