La UGT vol l’indult per a Dolors Bassa

Camil Ros diu que "comencem el 2020 amb certa esperança" amb el nou govern de Sánchez

El secretari general de la UGT a Catalunya, Camil Ros, ha anunciat que el sindicat demanarà l'indult per l'exconsellera Dolors Bassa que es troba complint una pena de 12 anys de presó després de ser condemnada pel Tribunal Suprem en el judici contra el procés independentista.

Camil Ros ha dit, en una entrevista a Catalunya Ràdio, que "tenim el deure moral de demanar l'indult de la Dolors. I no com a rendició. És una persona molt compromesa i que estimem molt". Ros, però, ha explicat que encara no saben "el com i el quan" faran la petició d'indult. L'exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies va ser secretaria general de la UGT a Girona entre el 2008 i el 2015.

El líder de la UGT a Catalunya ha recordat que "ella va dir que no el demanaria perquè no s'ha de penedir de res, però que si algú el demanava, tampoc diria que no". En aquest context, Ros ha afirmat que "comencem el 2020 amb certa esperança, de què puguem recuperar drets socials amb un govern d'esquerres", en referència a la recent investidura de Pedro Sánchez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari