TV3 encén Twitter anunciant la reaparició de Pujol

L’expresident parlarà al ’30 minuts’ del 0,7% per a la cooperació al desenvolupament
Jordi Pujol
Jordi Pujol

L’anunci a Twitter d’una aparició de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol a TV3 ha generat una onada de reaccions, la majoria adverses. 

El pròxim diumenge, el programa 30 minuts es dedicarà a analitzar “l'actualitat de la cooperació internacional pel desenvolupament a Catalunya”, segons ha avançat en un tuit publicat aquest dimarts. 

Seguidament, hi ha anunciat que “comptarem amb la participació de Jordi Pujol, que trenca un llarg silenci mediàtic per parlar del 0,7%”.

Força usuaris s’han mostrat indignats amb la reaparició de Jordi Pujol, i alguns han tret punta al fet que l’expresident català parli del 0,7%, que és l’objectiu de dedicar el 0,7% del PIB a l’ajuda al desenvolupament.

En aquest sentit, han recordat el famós percentatge del 3%, corresponent a les suposades comissions captades per Convergència en el cas de presumpte finançament irregular del partit que va liderar Jordi Pujol, que encara es troba en fase d’instrucció.

El diputat d’ERC al Congrés Gabriel Rufián, diana principal de les critiques dels postconvergents a la xarxa, és un dels que han establert la relació: “A veure si el següent és per parlar del 3%”.
 

 

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari