El ple d’investidura de Pedro Sánchez serà el 7 de gener i els debats el 4 i el 5

La presidenta del Congrés, Meritxell Batet, farà la convocatòria el 2 de gener, dia en què ERC tria el seu vot
Meritxell Batet, presidenta del Congrés dels Diputats
Meritxell Batet, presidenta del Congrés dels Diputats

La presidenta del Congrés, Meritxell Batet, ha comunicat als representants dels grups parlamentaris la seva previsió de convocar el ple del Congrés per fer el debat d'investidura de Pedro Sánchez per als dies 4, 5 i el 7 de gener si no surt investit per majoria absoluta en primer volta, com és previsible.

La notícia arriba l'endemà que Sánchez i Pablo Iglesias signessin l'acord definitiu per conformar un govern de coalició entre el PSOE i Unides Podem. Ja es coneixen també alguns detalls de la composició d'aquest nou govern, com que hi haurà una vicepresidència social per a Iglesias i que Alberto Garzón serà un dels quatre ministres de Podem.

La convocatòria formal de la sessió es farà el 2 de gener. Precisament el mateix dia que Esquerra fa el consell nacional extraordinari a les cinc de la tarda per decidir si finalment s'absté i permet que Sánchez accedeixi a la presidència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides