La CUP veu “esgotat” el govern de Quim Torra

Els anticapitalistes no tenen clar si donaran suport al president català al Parlament
Mireia Vehí
Mireia Vehí

La diputada de la CUP al Congrés, Mireia Vehí, ha declarat que considera "esgotat" el govern de Quim Torra. En aquest context, Vehí ha dit en una entrevista a Europa Press que la seva formació encara no ha decidit si ratificaran Torra al Parlament, tal com demana el mateix president català que faci la cambra després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya l'hagi inhabilitat per a càrrec públic electe.

De fet, la diputada cupaire ha afirmat que "tot i que tenim una defensa acèrrima al president Torra davant la repressió política que està patint, el gest que se'l ratifiqui al Parlament és un gest que té més a veure amb el seu lideratge dins del partit i dins del govern, que amb la defensa dels drets col·lectius".

Mireia Vehí, però, ha criticat que el TSJC inhabiliti el president català pel cas dels llaços grocs i els símbols independentistes als edificis de titularitat de la Generalitat. Vehí ha dit que és una decisió judicial "ridícula".

En aquest context, la diputada de la CUP ha afirmat que la seva formació és contraria al fet que un jutge "decideixi qui és el president de la Generalitat en aquest país a través d'una sentència judicial que va en contra de la defensa de la llibertat d'expressió" i que defensaran els drets col·lectius de qui consideren víctima d'una repressió.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides