Torra s’emprenya amb els qui a JxCat el volen llençar a la paperera de la història

El president català exigeix que la formació política planti clara a la seva inhabilitació
Quim Torra

El president català, Quim Torra, s'ha mostrat indignat amb els membres de JxCat i del PDECat que no s'han mostrat bel·ligerants amb la condemna del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que l'inhabilita per a càrrecs públics electes, segons avança La Vanguardia.

Quim Torra ha lamentat que "des del nostre espai es parli de la meva "substitució", i en canvi no es planti cara a la meva inhabilitació, acceptant-la amb aquesta tranquil·litat, em sembla una mica llastimós".

Torra ha fet aquests comentaris en un grup de conversa que mantenen diputats de JxCat i el PDECat en l'aplicació de missatgeria instantània Signal. En aquest grup, el president català ha exigit que els diputats deixin d'opinar sobre la seva inhabilitació, apuntant que "us agrairia que sobre la meva inhabilitació us abstinguéssiu de fer comentaris o, si els feu, que sapigueu que no els puc compartir".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides