Torra exigeix disculpes a Sánchez pels CDR detinguts

El president català diu que els independentistes mai haurien d'haver entrat a la presó
Torra li escriu una carta a Sánchez

Després de la posada en llibertat de dos altres membres dels CDR detinguts el setembre als que la Fiscalia i la Guàrdia Civil acusen de terrorisme, el president català Quim Torra ha exigit que el president del govern central Pedro Sánchez demani perdó. Torra recorda que Sánchez havia demanat a l'independentisme "desmarcar-se rotundament de la violència en totes les seves formes".

En un missatge a Twitter, Quim Torra ha escrit: "Difamació rere difamació, durant dies i dies vaig/vam ser acusats "d'emparar la violència". Celebro que els empresonats del 23S surtin d'una presó on no haurien d'haver entrat mai". Torra acaba el seu missatge escrivint: "Molts han de demanar perdó. I el primer que ho ha de fer ha de ser el president Sánchez".

En aquest context, l'Audiència Nacional concreta que la Guàrdia Civil no va trobar explosius en l'operatiu contra els CDR del grup conegut com a Equip de Resistència Tàctica com havien apuntat els investigadors en un principi. Segons l'Audiència Nacional el que hauria trobat la Guàrdia Civil són substàncies amb les que es podrien acabar fent explosius.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari