L’Advocacia de l’Estat està a favor que Junqueras reculli l’acta d’eurodiputat

No està clar que defensi que el líder d'ERC pugui anar al Parlament Europeu
Oriol Junqueras

L'Advocacia de l'Estat defensarà davant el Tribunal Suprem que el líder d'ERC, Oriol Junqueras, pugui recollir la seva acta d'eurodiputat perquè pugui prendre possessió del seu escó al Parlament Europeu, després de la sentència de la justícia europea a favor de la immunitat de Junqueras.

Ha transcendit que l'Advocacia, però, no s'ha definit sobre el punt que fa referència a la possibilitat que Junqueras obtingui el permís per desplaçar-se a l'Eurocambra, punt que defensa ERC davant el govern central.

El mes de juny, abans de fer-se pública la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre la immunitat de Junqueras, l'Advocacia de l'Estat considerava que sobre el president d'ERC hi havia una limitació en els seus privilegis i immunitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.