Perquè Toni Soler ha rebut dures critiques d’hiperventilats independentistes?

Piulada de rèplica a la de Toni Soler contra Josep Maria Virgili

Per haver enviat a cagar el catedràtic d’institut de Llengua Catalana, Josep Maria Virgili. Virgili, firmant del Manifest Koiné, que proposa que el català sigui l’única llengua oficial de Catalunya, va escriure el passat dia 30 una piulada en la qual es llegia: “Alguns que us anomeneu a vosaltres mateixos "catalans no independentistes", en realitat no sou catalans. Sou una altra cosa tan respectable com vulgueu (no cal dir), però catalans no ho sou. Jo diria que el que sou és espanyols residents a Catalunya”. El director i presentador del programa “Està passant” de TV3 i propietari de la productora ‘Minoria Absoluta’, va contestar, el diumenge, amb un contundent “Ves ha Kagá”.

Aquesta rèplica de Soler li ha suposat rebre un bon grapat d’insults per part del sector independentista hiperventilat. Així, un usuari de twitter, que es fa dir Pau Claris, escrivia “Toni Soler desti.llant tot el seu odi contra la llengua catalana en un tuit. Vés a cagar tu i el teu castanyol de merda, desgraciat”. I Catalana1714, que es defineix com a nacionalista catalana 100%, es sumava a les crítiques: “Vés a cagar tu, Toni Soler, vividor de merda de les subvencions que paguen els catalans”. Txuscdr el qualificava de ‘trist ninot’. ‘M’has caigut als peus’, escrivia Chiquiyogui, que es presenta com a ‘independentista, charnego y republicano’.

Aquest dilluns, Virgili, després de l’enrenou creat per la seva piulada, introduïa matisos a la seva reflexió anterior:”Parleu de ‘qui viu i sent Catalunya (però no comparteix el meu sentiment)’ i jo –si ho llegiu bé- no em referesc a aquestes persones. Parlo dels que odien Catalunya i tot allò que és català i no volen ser catalans. Però que diuen ‘nosotros los catalanes’ per motius estratègics”.

El tuit de Toni Soler havia rebut dilluns més de 400 comentaris. També prop de 900 ‘m’agrada’.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides