Puigdemont no té previst tornar aviat a Catalunya

L'expresident vol que no hi hagi eleccions al Parlament fins al 2021
Puigdemont entrevistat a RAC1

L'expresident català, Carles Puigdemont, ha afirmat que "no vindré a instal·lar-me, a viure a casa meva, amb normalitat perquè no n'hi ha" i ha afegit que "he de continuar lluitant des d'un lloc lliure perquè la decisió d'anar a l'exili no va ser per circumstàncies personals i deixar-ho tampoc no pot ser per motius personals". Puigdemont ha conclòs que "és una actitud de lluita política".

En aquest context, Puigdemont ha dit que no preveu entrar a Espanya per si l'Estat té "la temptació de tornar a violentar" les lleis europees. Puigdemont considera que "Espanya ha violat el dret i ara vol fer pagar Oriol Junqueras les conseqüències negatives. És delirant".

En declaracions a RAC1, Carles Puigdemont també ha dit que "crec que les eleccions a Catalunya haurien de ser el desembre del 2021", afegint que "sóc partidari d'allargar al màxim la legislatura catalana". L'expresident català ha reblat que "crec que al final no hi haurà base per inhabilitar al president Quim Torra".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides