El fiscal sol·licita al Suprem que demani la suspensió de la immunitat de Puigdemont i Comín

El Ministeri Fiscal diu que han fet delictes "molt greus" i que cal mantenir les euroordres
Puigdemont i Comín

La Fiscalia ha sol·licitat que el Tribunal Suprem demani al Parlament Europeu que retiri la immunitat a Carles Puigdemont i Antoni Comín, amb la intenció que puguin ser jutjats a Espanya pels delictes de sedició i malversació de cabals públics.

En l'escrit enviat al Suprem, la Fiscalia considera que Puigdemont ha comès delictes "molt greus" i que, per tant, la immunitat no el protegeix i que cal mantenir l'euroordre de detenció contra ell i contra el qui va ser el seu conseller de Salut.

En aquest context, el Ministeri Públic també considera que no cal demanar el suplicatori al Parlament Europeu en considerar que ja estan processats perquè el jutge Pablo Llarena va acordar l'acte de processament el març del 2018, abans de la convocatòria de les eleccions a l'Eurocambra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides