Quina música posava TV3 durant els 15 minuts de vaga dels treballadors?

Missatge que sortia a la pantalla de TV3 durant la vaga parcial dels d
Missatge que sortia a la pantalla de TV3 durant la vaga parcial dels darrers dies

Música catalana pura i dura. Aquest és el repertori que van escoltar els espectadors de TV3 que van mantenir-la connectada el matí del 16 de desembre durant el quart d’hora en què es va interrompre la programació: Sopa de cabra – Farem que surti el sol / Xavi Sarrià – Ànimes navegables / Senyor Oca – Bona amiga / Roger Argemí – La fina línia / L'home Invent – Res a fer / Porto Bello – Dies que comencen / Bitter – No puc viure sense tu / Maria Lluïsa – Miracle / Anaïs Vila – Friccions / Pepet i Marieta – Per quinquennals i Panallet i Mark-e – Les coses ara són diferents.

Les reivindicacions dels treballadors eren “recuperació de les 35 hores de conveni, pla de renovació i manteniment de la plantilla amb jubilacions parcials i contractes de relleu, substitució de les baixes i contractació pels pics de feina i una solució definitiva satisfactòria pels més de 80 contractes indefinits no fixos”. El passat dia 18 es van deixar de fer les vagues parcials després que, segons els comitès d’empresa de TV3 i Catalunya Ràdio, es va arribar a un principi d’acord amb la direcció per la recuperació de les 35 hores i es van fer ‘avenços significatius’ en la negociació de les altres qüestions.

Amb vagues parcials o sense, està clar que el programador de continuïtat té clar quina mena de música han d’escoltar els seguidors de TV3. Aquell dia, però, no va tocar Lluís Llach.Manel no va faltar en alguna emissió. Rosalia, tampoc.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides