Ponsatí insisteix: vol el cap de Buch

No és la primera vegada que la futura eurodiputada de JxCat sol·licita a Torra la dimissió del conseller d'Interior
Clara Ponsatí
Clara Ponsatí

L'exconsellera d'Educació i futura eurodiputada de Junts per Catalunya, Clara Ponsatí, ha reiterat la seva petició de dimissió del conseller d'Interior Miquel Buch. En una piulada en resposta al president Quim Torra, on aquest citava una intervenció de Ponsatí al programa FAQS de TV3, l'exconsellera ha etzibat: "I entretant Buch dimissió".

A l'entrevista, Ponsatí s'ha mostrat contrària a facilitar la investidura de Pedro Sánchez com a president i ha assegurat que "a l'independentisme que Espanya tingui dificultats per constituir un govern li va bé". "No entenc l'afany per apuntalar un govern a Espanya", ha reconegut, i ha afegit després que només "valdria la pena plantejar-s'ho" si hi hagués "contrapartides molt visibles, evidents, sòlides fiables", encara que ha remarcat que no és la situació actual.

D'altra banda, Ponsatí ha recordat que, després de l'aprovació del Brexit per part del Regne Unit, ella passaria a ser eurodiputada, encara que no ho ha volgut donar per fet i, de fet, ho ha qualificat de "carambola". En aquest sentit, ha insistit que encara cal veure com serà el procés de substitució dels membres britànics a la cambra europea.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides