Oriol Junqueras vol seguir negociant amb el PSOE

ERC havia anunciat que aturava les converses fins que l'Advocacia de l'Estat es posicioni sobre la sentència de la justícia europea
Oriol Junqueras

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha afirmat que "no s'ha d'aturar la negociació en cap cas" amb el PSOE sobre la investidura del socialista Pedro Sánchez, tot i la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea que li reconeix la immunitat com a eurodiputat.

Junqueras ha fet aquestes declaracions a Catalunya Ràdio després que aquest dijous el seu partit anunciés que aturava les converses amb els socialistes fins que l'Advocacia de l'Estat es pronunciés sobre la sentència de la justícia de la UE.

Per a Junqueras "cal estar disposat a dialogar sempre, amb tothom, sempre, independentment de què jo estigui o no a la presó", però ha afegit que "ells no ens poden dir que traiem de la mesa negociadora el dret a l'autodeterminació".

El líder d'ERC, empresonat per la sentència del Tribunal Suprem pel judici del procés independentista, també ha dit que el dret a l'autodeterminació el volen tornar a exercir "quan hi hagi una majoria clara, explícita, expressada a les urnes, que repetidament reclami la independència".

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari